U bevindt zich hier: Home Triatlon Zwemclinic
 
 

Zwemclinic

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK VOOR DEELNEMERS TRIATLON.

Zwemmen is voor veel atleten niet het sterkste onderdeel van de TRIATLON. Veel meer dan fietsen of hardlopen is zwemmen een technische sport. Door een goede techniek kan veel tijd worden gewonnen. Veel triatleten beschikken echter over een matige zwemtechniek. Soms beheersen ze zelfs de borstcrawl niet, terwijl dat de snelste slag is.

Zwemvereniging Ten Boer biedt deelnemers aan de TRIATLON de mogelijkheid om in korte tijd onder deskundige leiding van ervaren zwemtrainers hun techniek te verbeteren. Wij willen met een aparte trainingsgroep een paar maanden gericht toe werken naar de TRIATLON in Ten Boer. Individueel zal worden bekeken welke slag het beste gezwommen kan worden en wordt aandacht besteed aan technische verbeterpunten. Uiteraard wordt ook de zwemconditie getraind. Hierdoor zal de zwemprestatie tijdens de TRIATLON aanzienlijk verbeteren.

 

De trainingen worden gegeven op zaterdag ochtend van 9:00 tot 9:45  en op dinsdagavond van 20:10 tot 20:45

De eerste training wordt gegeven op dinsdag 2 mei a.s. in zwembad de Blinkerd Ten Boer. De trainingen worden gegeven door de trainers van zwemclub Ten Boer  www.zwemverenigingtenboer.nl

De kosten bedragen 50,00 euro.

Voor vragen en aanmelding kunt u terecht bij Jetty Frankruijter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.